Om 1337.no


1337.no er en norsk e-posttjeneste startet i mars 2012. Tjenesten har som mål å levere en enkel, rask og sikker måte å sende og lese e-post på.

På 1337.no kan man på få sekunder opprette en e-postkonto med 1337.no etter alfakrøllen. Alt du trenger å gjøre er å velge et passord og et brukernavn, vi krever ingen annen personlig info. Du er selv ansvarlig for å oppretteholde tilgang til kontoen. Av hensyn til personvern og enkelhet lagrer vi for eksempel ingen e-post/telefonnummer du kan få tilsendt nytt passord til, det er kun du som kan få tilgang til kontoen din ved å bruke passordet du har opprettet.

Vi har ingen reklame på siden, og tjenesten er helt gratis å bruke. Du kan enkelt bruke vår webmail-klient (roundcube) ved å logge inn via disse sidene, eller bruke tjenesten ved hjelp av imap/pop3. Det er for eksempel enkelt å bruke kontoen din via en en e-post-app på mobilen eller på pc-en din, eller lese e-post gjennom en allerede eksisterende e-postkonto. Mer info om dette i faq-en.

Vi har som policy å forhindre spam. Vi opplever for tiden lite spam til kontoer hos oss, men vi har også et ansvar for å forhindre spam fra våre kontoer. Det er derfor for tiden kun mulig å opprette kontoer via en norsk ip-adresse. Skulle man ha spørsmål i forbindelse med dette, kan vi hjelpe deg på support@1337.no.